Docent Wiskunde Reynaert College

Stichting VO Zeeuws-Vlaanderen staat voor goed, eigentijds en regionaal geworteld onderwijs, waar alle leerlingen zich welkom voelen en hun talenten optimaal kunnen ontwikkelen. Onze doelstelling is het waarborgen van breed en kwalitatief hoogwaardig onderwijs dicht bij huis voor elke leerling. VO Zeeuws-Vlaanderen is het bestuur van het Lodewijk College in Terneuzen, de Praktijkschool Hulst, het Reynaertcollege in Hulst en het Zwin College in Oostburg.

Sta jij voor goed en eigentijds onderwijs? Laat jij leerlingen hun talenten optimaal ontwikkelen? Dan is het Reynaertcollege voor het schooljaar 2023/2024 op zoek naar jou!

Docent Wiskunde
1.5 fte

 

Wat ga je doen?

 • Je geeft lessen aan de klassen vmbo, havo en vwo.
 • Je presenteert de leerstof op een boeiende manier en geeft de leerling de begeleiding die hij nodig heeft. Je hebt hierbij oog voor de leerling, je bent geïnteresseerd wat de leerling beweegt en wat er speelt in zijn/haar leven.  Dit is de basis voor jouw succes als docent.
 • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen binnen je vakgebied door o.a. vakliteratuur te lezen en scholing te volgen. Intensieve samenwerking met elkaar, met andere scholen (primair onderwijs t/m universiteit) en met partners in de regio zie jij als een uitdaging.
 • Daarnaast heb je andere taken zoals contact onderhouden met ouders over de studievoortgang en ontwikkeling van de leerling en door onderwijsassistenten en instructeurs te coachen.

Hebben we een match?

 • Je hebt een 1e of 2e graads bevoegdheid.
 •  Lesgeven maakt je enthousiast, je denkt mee en levert graag een bijdrage aan de talent- en identiteitsontwikkeling van de leerling.
 • Je bent een echte teamplayer door zelfkennis te hebben, betrokken en hulpvaardig te zijn. Je wilt  samen met de school groeien naar kwalitatief hoogwaardig onderwijs.
 • Nieuwe technologieën voor leren in en buiten de school (onderwijs op afstand) schrikt jou niet af.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Tijdelijk contract, bij goed functioneren uitzicht op een vaste benoeming bij voldoende formatieve ruimte.
 • Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling vinden wij belangrijk waarvoor wij 600 euro op schooljaarbasis vrij maken.
 • Salaris conform CAO VO in schaal LB op basis van werkervaring (minimaal € 3.001,- en maximaal € 4.573,- bij een fulltime dienstverband).    
 • Je krijgt 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld en indien van toepassing reiskosten- en tunnelkosten vergoeding. Daarnaast kun je gebruik maken van het fiets- en computerplan en heb je naast alle vakanties recht op 90 uur (op fulltime basis) voor de inzet van werkdrukvermindering Als startende leraar kom je in aanmerking voor een lesreductie zodat je extra tijd hebt om je lesvoorbereiding te doen.
 • Collectiviteitskorting op je aanvullende ziektekostenverzekering bij CZ of Aevitae. Daarnaast kun je gebruik maken van de arbeidsongeschiktheidsverzekering van Loyalis.


Interesse?
We leren je graag kennen! Nog vragen over het team of de afdeling? De contactpersoon op het Reynaertcollege is Lies Meesen- Deburchgraeve, zij is bereikbaar op telefoonnummer 0114-381818. Solliciteer direct via onderstaande button! De vacature sluit op 18 juni 2023.

VO Zeeuws- Vlaanderen doet zelf de werving en selectie van kandidaten, dus acquisitie is niet nodig.

Klik op onderstaande actieknop om te solliciteren.

Klik op onderstaande actieknop om te solliciteren.