Teamleider HAVO/VWO

Stichting VO Zeeuws-Vlaanderen staat voor goed, eigentijds en regionaal geworteld onderwijs, waar alle leerlingen zich welkom voelen en hun talenten optimaal kunnen ontwikkelen. Onze doelstelling is het waarborgen van breed en kwalitatief hoogwaardig onderwijs dicht bij huis voor elke leerling. VO Zeeuws-Vlaanderen is het bestuur van het Lodewijk College in Terneuzen, de Praktijkschool Hulst, het Reynaertcollege in Hulst en het Zwin College in Oostburg.

Voor onze locatie Zwin College in Oostburg zijn wij met ingang van 1 januari 2024 op zoek naar een:

 

Teamleider havo/vwo
 0,6 – 0,8 fte - schaal 12 CAO VO

 

Functie:
Voor de functie van teamleider zijn wij op zoek naar een kandidaat die verantwoordelijk is voor de beleidsvoorbereiding en -uitvoering van het team en die een bijdrage levert aan de ontwikkeling van het centrale beleid van de scholengemeenschap.

Werkzaamheden:

Als teamleider neem je deel aan in- en externe advies- en overlegorganen aangaande het onderwijs in de brede stichting of de school. Je bent lid van het operationele managementteam en adviseert de directie over vernieuwing van het onderwijsbeleid. Je vertaalt de centrale beleidsplanning naar een meerjaren-onderwijsprogrammering binnen je afdeling en draagt zorg voor de totstandkoming van uitvoeringsplannen. Je bent verantwoordelijk voor het brede beleid rondom leerlingenzorg binnen je team (versterkt mentoraat, remediale hulp, decanaat, in- door- en uitstroom van leerlingen) en draagt zorg voor de uitvoering en evaluatie hiervan. Je draagt zorg voor de totstandkoming van werkplannen en programma's van toetsing en afsluiting (PTA's) en stemt daarbij af binnen de school. Verder geef je leiding aan de docenten binnen je team en voer je taak-, functionerings- en beoordelingsgesprekken. Je bent binnen je team verantwoordelijk voor de personele zorg, de werving en selectie van personeel en je bewaakt en bevordert de identiteit/cultuur van de school. De baanomvang kan uitgebreid worden met lesgevende en/of andere taken.

Kennis en vaardigheden:

Van de teamleider verwachten we een brede kennis van en inzicht in het onderwijs en van de maatschappelijke ontwikkelingen binnen het onderwijs. Naast kennis van onderwijskundige processen ben je in staat om onderwijskundig beleid te ontwikkelen en heb je ervaring met het opstellen van uitvoeringsplannen. Je bent in staat om het team sturing te geven en te begeleiden in de veranderingsprocessen die nodig zijn. Met je persoonlijkheid creëer je een open aanspreekcultuur en een veilige werkomgeving.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat die daadkrachtig en besluitvaardig is met oog voor de organisatie doelstellingen, ruime ervaring met het aansturen van veranderingsprocessen. Kennis van het onderwijs en specifiek havo/vwo is een pré.

Arbeidsvoorwaarden:

  • De functie van teamleider wordt conform CAO VO gehonoreerd in schaal 12 (minimaal € 3.031,- tot maximaal € 6.059,- bij een fulltime dienstverband). Inschaling vindt plaats op basis van ervaring.  
  • Je krijgt 8,33% eindejaarsuitkering, oktober uitkering van 275 euro, op fulltime basis, 8% vakantiegeld, en indien van toepassing reiskosten- en tunnelkosten vergoeding. Daarnaast kun je gebruik maken van het fietsplan en heb je naast alle vakanties recht op 90 uur (op fulltime basis) voor de inzet van werkdrukvermindering.
  • Collectiviteitskorting op de aanvullende pakketten van je ziektekostenverzekering. Daarnaast kun je gebruik maken van de arbeidsongeschiktheidsverzekering van Loyalis en zijn er opleidingsmogelijkheden. Je krijgt een telefoonvergoeding en laptop.

Voor inlichtingen over de functie kunt u zich wenden tot mevrouw M. Roose, algemeen directeur Zwin College: mro@zwincollege.nl / 06-44801600

Belangrijke data:

1.Openstelling sollicitatietermijn  1 september
2. Sluiting sollicitatietermijn 14 september
3. Sollicitatiegesprekken 29 september
4. Uitslag sollicitatiegesprekken  2 oktober

 

Geïnteresseerden kunnen via onderstaande button solliciteren. De vacature sluit op 14 september 2023.

VO Zeeuws- Vlaanderen doet zelf de werving en selectie van kandidaten, dus acquisitie is niet nodig.

Klik op onderstaande actieknop om te solliciteren.

Klik op onderstaande actieknop om te solliciteren.